"Sligro werkt al ruim 2 jaar samen met Advize op het gebied van arbeid en inzetbaarheid. Advize verzorgt voor ons de arbeidsdeskundige onderzoeken, maar ook schadelastprojecten en WGA-dossierscreenings. Advize heeft een realistische kijk op onze mogelijkheden en weet de juiste toon te vinden om ons verder te helpen bij de inzetbaarheid van onze medewerkers. Advize is zeer sterk in de communicatie met onze medewerkers. Ze bieden goede uitleg over het proces, zijn duidelijk en benoemen onomwonden alle aspecten die de mogelijkheden van een werknemer beïnvloeden. Ze helpen daarmee de medewerker te werken aan zijn eigen inzetbaarheid."

Team Vitaliteit - Sligro Food Group BV
"De samenwerking met Advize is prettig en goed. Ik ontvang een duidelijke, uitgebreide en goed onderbouwde advisering. Het contact is direct en persoonlijk. Ik krijg antwoord op mijn vragen en er wordt meegedacht. De verhouding prijs-kwaliteit is juist. Het onderzoek geeft mij veel duidelijkheid, ook voor de medewerkers die toch in een lastig ziekte traject zitten. Het meedenken over invoeren nieuwe wetgeving/wijzigingen in beleid ervaar ik als prettig."

Mirjam Mensinga - Coördinator verzuim en re-integratie, Savant Zorg
"Als bedrijfsarts-directeur bij BAKXWAGENAAR sta ik voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening op het terrein van arbeid en gezondheid. Het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van medewerkers en adequate advisering aan alle betrokkenen is essentieel. Een persoonlijke aanpak met korte communicatielijnen is kenmerkend voor onze filosofie. Wij merken dat deze exact aansluit op die van Advize. De samenwerking met Advize is tot stand gekomen door de contacten die ik al sinds vele jaren heb met Marco van Tuijl en die teruggaat naar onze inzet bij het UWV. Ik ken Marco als een zeer deskundige en gedreven professional, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit uit zich in het volledige dienstenpakket van Advize. Aangezien de dienstverlening van de bedrijfsarts en de arbeidsdeskundige direct in elkaars verlengde ligt, zelfs van grote invloed op elkaar is, vind ik een goede onderlinge communicatie erg belangrijk om een optimale afstemming en eenduidige advisering te bieden. Dit biedt Advize ons en ook onze gezamenlijke klanten. Dit resulteert in een concrete en oplossingsgerichte advisering waar de klanten mee aan de slag kunnen."

René van Gelder - Bedrijfsarts, BAKXWAGENAAR
"De samenwerking met Advize kan ik omschrijven als: prettig, zakelijk maar toch niet te formeel. Het is kundig en daar waar nodig flexibel. Inhoudelijk zijn de rapportages goed met adviezen en conclusies waar we als organisatie mee vooruit kunnen. Er wordt niet geschroomd om zaken uit te spreken, ook al is dit niet altijd gemakkelijk. Er worden discussies aangegaan waardoor soms zaken boven tafel komen die tot op dat moment nog niet duidelijk waren. Advize kent onze organisatie en de voorkomende functies inmiddels goed. Advize weet haar rol en die van de bedrijfsarts goed te scheiden. Ik ervaar deze arbeidsdeskundige onderzoeken zelf altijd als heel bijzonder en waardevol. Er zijn eigenlijk nooit standaard gesprekken. Ik heb hier zelf ook veel van geleerd."

Jose Veldhuijzen - Re-integratieadviseur, Vitalis
"Al diverse jaren werkt Hago samen met Advize als het gaat om arbeidsdeskundige dienstverlening en advisering. In de arbeidsdeskundige onderzoeken wordt verder gedacht dan de 'simpele' weging belasting-belastbaarheid. De gehele organisatie wordt onder de loep genomen en ook van de arbeidsongeschikte medewerker wordt een uitvoerig beeld geschetst. Dit beeld wordt door hen objectief weergegeven. Dat objectieve beeld en advies is voor ons als werkgever van belang, maar is ook cruciaal voor ons dossier richting het UWV. De werkervaring van Advize bij het UWV draagt voor ons bij aan de keuze dat we Advize inhuren. Advize kijkt op strategisch niveau naar de (on-)mogelijkheden van een medewerker, ook in relatie tot de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid, zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Wij hopen nog lang de prettige samenwerking met Advize te mogen voortzetten."

Patricia Vorstenbosch - Casemanager, Hago Nederland B.V.

Webdesign Buro 7

This site is built with CamelFW.