Advize is in 2006 opgericht door Marco van Tuijl. Na jarenlange ervaring in een loondienstverband waar vrijwel alle werkvelden van de arbeidsdeskundige aan bod kwamen, startte hij als zelfstandige. Het werkveld van Advize strekt zich inmiddels uit van arbodienst tot UWV en van MKB bedrijven en grotere werkgevers tot overheidsinstanties.


Marco is van oorsprong ergotherapeut maar besloot na het behalen van dat diploma direct door te studeren voor ge­zond­heids­we­ten­schap­per. Marco koos bewust voor de afstudeerrichting ‘Arbeid en Gezondheid’, omdat tijdens de studie Ergotherapie al bleek dat zijn interesse en passie zich bevonden op het vlak van adviseren, begeleiden en coachen van werknemers en werkgevers bij (complexe) verzuimsituaties.

Tom is na de opleiding tot bewegingsagoog, ergotherapie gaan studeren. In zijn loopbaan heeft hij onder andere als adviseur ergonomie veel ervaring opgedaan in het verrichten van werkplekonderzoeken en het geven van trainingen op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Tevens heeft hij als ergotherapeut en re-integratiecoördinator gewerkt binnen een revalidatiecentrum. Zijn affiniteit voor mens en arbeid heeft er toe geleid de opleiding tot arbeidsdeskundige te gaan volgen. Hij heeft in die hoedanigheid veel expertise opgebouwd in het beantwoorden van arbeidsdeskundige verzuimvraagstukken bij mensen met complexe medische problematiek.

Tom beschikt over een sterk analytisch vermogen, is oplossingsgericht en heeft veel coachende vaardigheden waarmee hij zich als arbeidsdeskundige onderscheidt. Zijn kracht ligt in het vertalen van medische beperkingen naar re-integratiemogelijkheden. Hij is een goede intermediair en zoekt voor alle betrokken partijen de beste oplossing.

Angelique is sinds mei 2018 werkzaam bij Advize als medewerker secretariaat. Zij is het aanspreekpunt voor de klant als het gaat om de planning van afspraken, aanvraagprocedures, offertes, verzending van rapportages en facturatie.

Angelique is haar loopbaan gestart bij KPN waar ze lange tijd heeft gewerkt en veel ervaring heeft opgedaan in verschillende functies. Na een grote reorganisatie is zij overgestapt naar de uitzendbranche. Daar heeft ze gewerkt als planner/intercedent op het gebied van bemiddeling van zzp-ers, collegiale doorleen en werving & selectie.

Angelique maakte in mei 2018 de overstap naar Advize waar zij met veel enthousiasme haar werk op de binnendienst startte. Angelique is secuur, enorm betrokken met de klant en Advize en brengt daarnaast een goede dosis rust met zich mee.

André wordt bij Advize gezien als één van de ‘de wijzen uit het Oosten’. André heeft een schat aan ervaring als arbeidsdeskundige, doordat hij o.a. bij gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, UWV, MKB-bedrijven, arbodiensten en multinationals werkzaam was.

André is een erg betrokken gesprekpartner. Hij zal zowel voor werknemer als werkgever op zoek gaan naar de beste oplossing voor het verzuimvraagstuk. Hij ziet kansen en mogelijkheden, die anderen mogelijk niet meer zien. André houdt van openheid en het samen werken aan de gerichte oplossing. Dit doet hij op een concrete, rustige en tevens doortastende manier.

André is daarnaast een generalist. Zijn speelveld is breed en beslaat het geven van advies op beleidsniveau, subsidieadvisering, individuele verzuimtrajecten, WAO- en WIA beoordelingen en coaching en trainingen voor verzuimreductie. Hij beschikt over diepgaande kennis van de wet- en regelgeving.

Pam is sinds 1 augustus 2017 ons team komen versterken als jonge en dynamische arbeidsdeskundige. Zij is graag werkzaam in een omgeving waar het werken voor en met mensen centraal staat. Dit sloot perfect aan bij onze visie. Pam wil graag met ons samen groeien tot de ‘Trusted Advizer’ in verzuim en inzetbaarheid.

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan op het gebied van Sociale Zekerheid bij instanties als het UWV en een verzekeraar, kwam Pam tot de conclusie dat zij haar kennis en competenties specifiek wilde gaan inzetten als adviseur en begeleider bij bedrijven. Zij voelt zich als een vis in het water als zij haar communicatieve vaardigheden en doortastendheid mag inzetten in een moeilijk vraagstuk. Zij voelt zich prettig als zij mensen en organisaties mag ondersteunen, coachen en adviseren, om uiteindelijk tot een gezamenlijke oplossing te komen. Zij is een vooruitstrevende realist, communicatief sterk en werkt door tot de juiste oplossing bereikt is.

"Do not judge my story by the chapter you walked in on", vindt Pam een toepasselijke quote voor waar wij en zij voor staat. In ons vak komen wij veelal “binnengevallen” zonder alle factoren inzichtelijk te hebben. Het is onze professie om met een helicopterview de problematiek te analyseren om tot een gericht advies te komen. Denken in mogelijkheden, dat is waar zij voor staat!

Welke woorden kenmerken Pam: Sportief, empathisch, mensgericht, communicatief, sprankelend, analytisch en besluitvaardig.

Kendra is als arbeidsdeskundige werkzaam bij Advize. Een eerste kennismaking met Kendra, die gericht was op het uitwisselen van elkaars ideëen en visie over de toekomst van ‘de arbeidsdeskundige’, bleek al direct een signaal dat zij een waardevolle aanvulling was voor ons team. Wij zijn dan ook blij dat Kendra ons bij diverse klanten en in diverse regio’s is komen versterken. Kendra is iemand die niet denkt in beperkingen, maar in mogelijkheden. Zij is zich bewust van de weerbarstige praktijk, waarin zij zich met voldoende kennis van zaken en een open en sympathieke aanpak, stevig staande houdt. Kendra werkt vanuit wederzijds vertrouwen en onderhoudt direct en persoonlijk contact met de verschillende partijen. Door een juiste portie inlevingsvermogen, betrokkenheid en deskundigheid creërt zij een situatie waarin werkgever én werknemer beiden vooruit kunnen. Door efficiënte en heldere communicatie gedurende het traject, maar ook haar adviezen, weten alle partijen waar ze aan toe zijn.

Als u een onderzoek met Kendra heeft meegemaakt, begrijpt u waarom zij voor ons die waardevolle collega is. En ja, een deskundige vrouw in ons arbeidsdeskundigenteam konden we ook zeer gebruiken!

Ingrid is van oorsprong HR-adviseur en is in deze functie jarenlang werkzaam geweest voor diverse grote organisaties waarin zij op het gebied van HR sparringpartner was voor management en medewerkers. Ingrid ontwikkelde gaandeweg een interesse voor het aandachtsgebied verzuim en inzetbaarheid en koos ervoor om zich verder te specialiseren als arbeidsdeskundige. Tijdens deze studie besloot zij om tevens de opleiding tot casemanager taakdelegatie te volgen. Deze heeft zij uiteraard beiden afgerond! Multiple inzetbaar dus!

Haar passie ligt in het adviseren en begeleiden van medewerkers en werkgevers bij (complexe) verzuimcasuïstiek. Zij haalt voldoening uit een gesprek met een medewerker waarbij ze perspectief kan bieden. Ingrid denkt graag in mogelijkheden en heeft daarbij oog voor zowel de belangen van de werkgever als van de medewerker.

Ingrid omschrijft zichzelf als laagdrempelig in contact, groot empathisch vermogen, integer en communicatief vaardig. In het weekend besteedt ze veel tijd aan haar gezin, familie en vrienden.

Na het afronden van de opleiding HBO Personeel & Arbeid heeft Roel heeft ruime ervaring opgedaan bij verschillende grote re-integratiebedrijven. In de rol van o.a loopbaan- en re-integratieadviseur, accountmanager en regio-coördinator adviseerde hij werkgevers en werknemers op gebied van preventie van uitval, verzuim & re-integratie en loopbaanvraagstukken.

Roel heeft bewust gekozen voor de rol van arbeidsdeskundige bij Advize omdat in deze functie vele facetten uit het werkveld van arbeid & gezondheid samenkomen. Roel is een pragmaticus die met oog voor alle belangen komt tot een helder en gedegen advies.

Ans is sinds 1 november 2019 werkzaam bij Advize als medewerker secretariaat. Zij is, naast Angelique Vogels, het aanspreekpunt voor de klanten als het gaat om de planning van afspraken, aanvraagprocedures, offertes, verzending van rapportages en facturatie.

Ze is haar loopbaan gestart bij een zorgorganisatie, waar ze een lange tijd heeft gewerkt en veel ervaring heeft opgedaan binnen verschillende ondersteunende functies op HR gebied.

Ze maakte in november 2019 de overstap naar Advize waar zij met veel enthousiasme haar werk op de binnendienst startte. Ze is een betrokken ‘mensen mens’, zowel gericht naar de klant al naar haar collega’s van Advize. Daarnaast brengt ze een rugzak vol aan ervaring mee.

Naast haar werk bij Advize besteedt ze veel tijd aan haar man, kinderen, familie en vrienden.

Directe en praktisch gerichte aanpak
Advize groeit sinds de start voortdurend en wij bieden inmiddels met een compleet team een landelijke dekking met een uitgebreid pakket diensten. We werken samen met arbodiensten, re-integratiebedrijven en werkgeversverenigingen en bieden u een volledig klantgericht pakket van dienstverlening. Ons uitgangspunt is een directe en praktisch gerichte aanpak. Advize wil daarbij onafhankelijk adviseur blijven voor de klant.


Pluspunten van Advize

  • Snelle dienstverlening
  • Concreet advies
  • Goede bereikbaarheid van adviseurs

Marco van Tuijl

Eigenaar
Register arbeidsdeskundige

Tom Verlijsdonk

Eigenaar
Register arbeidsdeskundige

Angelique Vogels- van de Kerkhof

Medewerker secretariaat

Pam Bosma

Register Arbeidsdeskundige

André Dollenkamp

Register ArbeidsdeskundigeKendra Hendrikx

Register Arbeidsdeskundige

Ingrid Keunen - Gubbels

Register Arbeidsdeskundige

Roel Segers

Register Arbeidsdeskundige

Ans Smit-Moons

Medewerker secretariaat

Webdesign Buro 7

This site is built with CamelFW.