Advize is in 2006 opgericht door Marco van Tuijl. Na jarenlange ervaring in een loondienstverband waar vrijwel alle werkvelden van de arbeidsdeskundige aan bod kwamen, startte hij als zelfstandige. Het werkveld van Advize strekt zich inmiddels uit van arbodienst tot UWV en van MKB bedrijven en grotere werkgevers tot overheidsinstanties.


Marco is van oorsprong ergotherapeut maar besloot na het behalen van dat diploma direct door te studeren voor ge­zond­heids­we­ten­schap­per. Marco koos bewust voor de afstudeerrichting ‘Arbeid en Gezondheid’, omdat tijdens de studie Ergotherapie al bleek dat zijn interesse en passie zich bevonden op het vlak van adviseren, begeleiden en coachen van werknemers en werkgevers bij (complexe) verzuimsituaties.

Tom is na de opleiding tot bewegingsagoog, ergotherapie gaan studeren. In zijn loopbaan heeft hij onder andere als adviseur ergonomie veel ervaring opgedaan in het verrichten van werkplekonderzoeken en het geven van trainingen op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Tevens heeft hij als ergotherapeut en re-integratiecoördinator gewerkt binnen een revalidatiecentrum. Zijn affiniteit voor mens en arbeid heeft er toe geleid de opleiding tot arbeidsdeskundige te gaan volgen. Hij heeft in die hoedanigheid veel expertise opgebouwd in het beantwoorden van arbeidsdeskundige verzuimvraagstukken bij mensen met complexe medische problematiek.

Tom beschikt over een sterk analytisch vermogen, is oplossingsgericht en heeft veel coachende vaardigheden waarmee hij zich als arbeidsdeskundige onderscheidt. Zijn kracht ligt in het vertalen van medische beperkingen naar re-integratiemogelijkheden. Hij is een goede intermediair en zoekt voor alle betrokken partijen de beste oplossing.

Manon is bij Advize werkzaam als medewerker binnendienst. Manon is het aanspreekpunt voor de klant als het gaat om de planning van afspraken, aanvraagprocedures of offertes, verzending van rapportages en facturatie. Manon ‘staat voor de zaak’, zoals zij dit zelf aangeeft, maar brengt dit met veel gezelligheid en een aanstekelijke lach. Garantie voor een snelle doorloop en snelle terugkoppeling zijn voor haar belangrijk. Zij bewaakt de termijnen en tikt de adviseurs op de vingers, als dit nodig is.

De achtergrond van Manon is gelegen in de uitzendbranche waar zij o.a. als intercedent, senior flexconsulent en commercieel consulent werkzaam was. Daarnaast werkte ze als managementassistent in de gezondheidzorg in de periode voorafgaand aan de overstap naar Advize.

Werken in de gezondheidszorg in een ondersteunde rol sprak haar erg aan. De overstap naar Advize kwam voor Manon op een juist moment. Zij greep de uitdaging met beide handen aan. Tijdens persoonlijk contact met klanten, maar tevens het meedenken binnen Advize en het samen groeien, voelt zij zich als een vis in het water.

Angelique is sinds mei 2018 werkzaam bij Advize als medewerker binnendienst. Zij is het aanspreekpunt voor de klant als het gaat om de planning van afspraken, aanvraagprocedures, offertes, verzending van rapportages en facturatie.

Angelique is haar loopbaan gestart bij KPN waar ze lange tijd heeft gewerkt en veel ervaring heeft opgedaan in verschillende functies. Na een grote reorganisatie is zij overgestapt naar de uitzendbranche. Daar heeft ze gewerkt als planner/intercedent op het gebied van bemiddeling van zzp-ers, collegiale doorleen en werving & selectie.

Angelique maakte in mei 2018 de overstap naar Advize waar zij met veel enthousiasme haar werk op de binnendienst startte. Angelique is secuur, enorm betrokken met de klant en Advize en brengt daarnaast een goede dosis rust met zich mee.

André wordt bij Advize gezien als één van de ‘de wijzen uit het Oosten’. André heeft een schat aan ervaring als arbeidsdeskundige, doordat hij o.a. bij gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen, UWV, MKB-bedrijven, arbodiensten en multinationals werkzaam was.

André is een erg betrokken gesprekpartner. Hij zal zowel voor werknemer als werkgever op zoek gaan naar de beste oplossing voor het verzuimvraagstuk. Hij ziet kansen en mogelijkheden, die anderen mogelijk niet meer zien. André houdt van openheid en het samen werken aan de gerichte oplossing. Dit doet hij op een concrete, rustige en tevens doortastende manier.

André is daarnaast een generalist. Zijn speelveld is breed en beslaat het geven van advies op beleidsniveau, subsidieadvisering, individuele verzuimtrajecten, WAO- en WIA beoordelingen en coaching en trainingen voor verzuimreductie. Hij beschikt over diepgaande kennis van de wet- en regelgeving.

Pam is sinds 1 augustus 2017 ons team komen versterken als jonge en dynamische arbeidsdeskundige. Zij is graag werkzaam in een omgeving waar het werken voor en met mensen centraal staat. Dit sloot perfect aan bij onze visie. Pam wil graag met ons samen groeien tot de ‘Trusted Advizer’ in verzuim en inzetbaarheid.

Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan op het gebied van Sociale Zekerheid bij instanties als het UWV en een verzekeraar, kwam Pam tot de conclusie dat zij haar kennis en competenties specifiek wilde gaan inzetten als adviseur en begeleider bij bedrijven. Zij voelt zich als een vis in het water als zij haar communicatieve vaardigheden en doortastendheid mag inzetten in een moeilijk vraagstuk. Zij voelt zich prettig als zij mensen en organisaties mag ondersteunen, coachen en adviseren, om uiteindelijk tot een gezamenlijke oplossing te komen. Zij is een vooruitstrevende realist, communicatief sterk en werkt door tot de juiste oplossing bereikt is.

"Do not judge my story by the chapter you walked in on", vindt Pam een toepasselijke quote voor waar wij en zij voor staat. In ons vak komen wij veelal “binnengevallen” zonder alle factoren inzichtelijk te hebben. Het is onze professie om met een helicopterview de problematiek te analyseren om tot een gericht advies te komen. Denken in mogelijkheden, dat is waar zij voor staat!

Welke woorden kenmerken Pam: Sportief, empathisch, mensgericht, communicatief, sprankelend, analytisch en besluitvaardig.

Kendra is als arbeidsdeskundige werkzaam bij Advize. Een eerste kennismaking met Kendra, die gericht was op het uitwisselen van elkaars ideëen en visie over de toekomst van ‘de arbeidsdeskundige’, bleek al direct een signaal dat zij een waardevolle aanvulling was voor ons team. Wij zijn dan ook blij dat Kendra ons bij diverse klanten en in diverse regio’s is komen versterken. Kendra is iemand die niet denkt in beperkingen, maar in mogelijkheden. Zij is zich bewust van de weerbarstige praktijk, waarin zij zich met voldoende kennis van zaken en een open en sympathieke aanpak, stevig staande houdt. Kendra werkt vanuit wederzijds vertrouwen en onderhoudt direct en persoonlijk contact met de verschillende partijen. Door een juiste portie inlevingsvermogen, betrokkenheid en deskundigheid creërt zij een situatie waarin werkgever én werknemer beiden vooruit kunnen. Door efficiënte en heldere communicatie gedurende het traject, maar ook haar adviezen, weten alle partijen waar ze aan toe zijn.

Als u een onderzoek met Kendra heeft meegemaakt, begrijpt u waarom zij voor ons die waardevolle collega is. En ja, een deskundige vrouw in ons arbeidsdeskundigenteam konden we ook zeer gebruiken!

Hanneke (Ooijen- van Heerebeek) heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen is voor haar vanzelfsprekend. Vanuit haar interesse in mens, werk en inkomen was het volgen van de opleiding tot arbeidsdeskundige dan ook een logische stap.

Met haar open en heldere manier van communiceren maakt Hanneke gemakkelijk contact, heeft snel een goed beeld van een situatie en kan daarom als goede intermediair met alle betrokken partijen efficiënt tot goede oplossingen komen. De jas van adviseur zit haar als gegoten.

Sinds september 2018 is Hanneke de perfecte aanwinst voor het team van arbeidsdeskundigen bij Advize.

Directe en praktisch gerichte aanpak
Advize groeit sinds de start voortdurend en wij bieden inmiddels met een compleet team een landelijke dekking met een uitgebreid pakket diensten. We werken samen met arbodiensten, re-integratiebedrijven en werkgeversverenigingen en bieden u een volledig klantgericht pakket van dienstverlening. Ons uitgangspunt is een directe en praktisch gerichte aanpak. Advize wil daarbij onafhankelijk adviseur blijven voor de klant.


Pluspunten van Advize

  • Snelle dienstverlening
  • Concreet advies
  • Goede bereikbaarheid van adviseurs

Marco van Tuijl

Eigenaar
Register arbeidsdeskundige

Tom Verlijsdonk

Eigenaar
Register arbeidsdeskundige

Manon Berends

Medewerker binnendienst

Angelique Vogels- van de Kerkhof

Medewerker binnendienst

Pam Bosma

Register Arbeidsdeskundige


Hanneke Ooijen- van Heerebeek

Register Arbeidsdeskundige

André Dollenkamp

Register Arbeidsdeskundige

Kendra Hendrikx

Register Arbeidsdeskundige

Webdesign Buro 7

This site is built with CamelFW.